+371 67034633

mob. +371 29250900 +371 29287030

Aspazijas bulvāris 5-434, Rīga, Latvija lrga@lrga.lv

Diskusija ar LRGA biedriem: Grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju licencēšana 06.07.2021.

LRGA_diskusija_GAS_licencēšana_06.07.2021Ar mērķi izveidot LRGA biedriem plašāk pieejamu pārrunu platformu grāmatvedības, nodokļu, audita un citu profesionālo jautājumu apspriešanai, LRGA turpina padziļinātu diskusiju ciklu ar LRGA biedriem par grāmatveža darbā svarīgiem jautājumiem un aktualitātēm, iesaistot tajā arī pieaicinātus ekspertus.

 

Šādu diskusiju mērķis ir noskaidrot un uzklausīt LRGA biedru viedokļus par šobrīd aktuālajām tēmām un problēmām, šo problēmu cēloņiem un iespējamo rīcību. Diskusijas dalībnieki tiek aicināti dalīties pieredzē, vajadzībās un iespaidos.

 

LRGA regulāri saņem jautājumus par grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju licencēšanu un Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas likuma piemērošanu. 2021. gada LRGA un Valsts ieņēmumu dienests (VID) noslēdza sadarbības līgumu, kurā puses vienojās par sadarbību nodokļu administrēšanas, grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju licencēšanas, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas iekšējo kontroles sistēmu izvērtēšanas un godīgas konkurences veicināšanas jomā.

  

2021. gada 6. jūlijā plkst. 14:00-15:00 Zoom platformā norisināsies trešā tiešsaistes diskusija “Grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju licencēšana”. Uz šo diskusiju tika uzaicināti VID pārstāvji – Agnese Rudzīte un Raimonds Drabovics.

 

Izrunāsim ar jums šādas tēmas:

  • grāmatvedības ārpakalpojumu sniedzēju darbības licencēšana;
  • Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma un proliferācijas finansēšanas novēršanas likuma piemērošanas jautājumi.

 

Dalība diskusijā LRGA biedriem ir bez maksas. Reģistrācijas saiti LRGA biedri saņems uz e-pastiem.

 

 

Atslēgvārdi: